cca 1 kg malých brambůrek ve slupce
sůl podle chuti
50 g másla nebo přepuštěného másla Ghí
2 ČL koření Brambůrek
1Malé brambůrky důkladně omyjte a očistěte. Vložte je do hrnce, zalijte vodou tak, aby byly celé ponořené, lehce osolte a vařte doměkka. Doba varu závisí na typu, stáří a velikosti brambor, obvykle trvá přibližně 20 minut.
2Uvařené brambory sceďte a nechte je chvíli zchladnout a oschnout.
3Na pánvi rozpusťte máslo nebo přepuštěné máslo Ghí. Přidejte koření Brambůrek a ihned vsypte uvařené brambory.
4Vše společně krátce prohřejte a promíchejte, aby se chutě spojily a každá brambůrka byla hezky omaštěná a ochucená. Pokud chcete, můžete je lehce opéct, aby získaly jemně zlatavou kůrku.
Podávejte ihned jako přílohu nebo si je vychutnejte jen tak samotné.
Nakupujte v našem eshopu podle toho co máte rádi a co se chystáte vařit. Vy si nakupte suroviny, my Vám k nim dodáme koření.